• apps ساخت اپلیکیشن
  • person ورود/ثبت نام
  • shopping_cart محصولات
  • افرونه ها
  • monetization_on قیمت ها
  • mood مشتریان ما
  • book آکادمی
    • آموزش ها
    • مقالات
    • پادکست ها
  • call تماس با ما
به اشتراک بگذارید

برندسازی با اپلیکیشن

2 دی 1396 سعید حسینی

اپلیکیشن موبایل چه تاثیری در برندسازی کسب و کارها دارد؟

اگر شما دارای کسب و کار خصوصی خودتان هستید حتما با مفهوم برندسازی آشنایی دارید. برندسازی به طور کلی به معنای تمام راه‌ و روش‌هایی است که باعث می‌شود مشتریان نام شرکت شما و محصول یا خدمات‌تان را بشناسند و آن‌را تهیه کنند. از طریق برندسازی شما می‌توانید ظاهری قوی و مثبت به شرکت و کمپانی خود بدهید. تبلیغات، طراحی محصول، کنفرانس‌ها و نمایشگاه‌ها، طراحی وب‌سایت و همچنین ساختن اپلیکیشن موبایل مخصوص به کمپانی خود، همه این راه‌ها می‌توانند در مسیر برندسازی به شما کمک کنند. در این مقاله اپ‌چار قصد داریم اهمیت یکی از این روش‌ها، یعنی اهمیت اپلیکیشن‌های موبایل در برندسازی را، به شما نشان دهیم. اما قبل از اینکه به این موضوع بپردازیم لازم است با بعضی از مفاهیم پایه مانند تعریف برند، برندسازی و اهمیت آن آشنا شوید.

 

برند چیست؟

برندسازی چیست

 

برند می‌تواند اسم، نشانه، طرح یا هرنوع تصویری باشد که محصولات یا خدمات یک کمپانی را از کمپانی دیگر جدا و متمایز کند. در واقع برند همان ایده یا تصویری است که مشتریان هنگام فکر کردن به محصول مشخص یک کمپانی در ذهنشان شکل می‌گیرد. این فکر یا تصویر می‌تواند هم به صورت عملی و هم به صورت احساسی باشد. برای مثال درمورد یک کیف، مشتری می‌تواند نکته‌ای عملی مانند "این کیف سبک است" یا احساسی مانند "این کیف باعث می‌شود احساس قدرت کنم" را به یاد آورد. از این توضیح می‌توان نتیجه گرفت که یک برند تنها توسط ویژگی‌های فیزیکی شناخته نمی‌شود بلکه احساساتی که محصول در مشتری به‌وجود می‌آورد می‌تواند در برجسته شدن آن برند بسیار موثر واقع شود. یک محصول می‌تواند در کمپانی‌های مختلف به طور مشابه ساخته شود. اما یک برند چیزی «یکه» است و امکان کپی کردن آن وجود ندارد. برای مثال دو نوشابه پپسی و کوکا کولا را درنظر بگیرید. هردوی این نوشابه‌ها مزه‌ای مشابه دارند و ساختار آن‌ها شبیه به هم است. اما بعضی تنها طرفدار پپسی و بعضی دیگر اهل کوکا کولا هستند.

 

برندسازی

 

برندسازی چیست؟

برندسازی تمامی مراحل و کارهایی است که برای معنا بخشیدن و یکه کردن یک محصول مشخص در ذهن مشتریان انجام می‌گیرد. در واقع برندسازی نقشه استراتژیکی است که توسط کمپانی طراحی می‌شود تا از طریق آن مشتریان بتوانند به سرعت محصولات و خدمات آن‌ها را بشناسند. مهم‌تر از همه اینکه برندسازی به مشتریان دلایلی می‌دهد تا آن‌ها بتوانند محصول مشخص یک کمپانی را در میان خیل عظیم محصولات کمپانی‌های مختلف انتخاب و استفاده کنند. هدف اصلی برندسازی این است که با ارائه محصولات و خدمات با ویژگی‌های خاصی که کمپانی قول آن‌ها را داده مشتریان بیشتری را جذب و حفظ کند.

 

اهمیت برندسازی

برندسازی به شما کمک می‌کند یک برند منحصر به فرد داشته باشید. برندی که به رقابت با کمپانی‌ها و محصولات مشابه بپردازد و در میدان رقابت از آن‌ها پیشی بگیرد. توسط برندسازی شما می‌توانید با هزینه‌ای کمتر، مشتریان بیشتری را جذب و حفظ کنید. برندهایی که از مراحل اول عبور کرده و قدمی فراتر بردارند می‌توانند رابطه‌‌ی احساسی ویژه و طولانی مدتی با مشتریان خود ایجاد کنند. هنگامی که برندی به این مرحله برسد، به عنوان "Lovemark" یا برند محبوب شناخته می‌شود. برندهای بزرگ و محبوب سه عنصر کلیدی دارند: رمز و راز، حساسیت، و صمیمت. اما این سه عنصر چه اهمیتی دارند؟

 

اجزای برندسازی

 

عنصر رمز و راز درواقع با بهره‌برداری از رویاها، اسطوره‌ها و کاوش در اندیشه‌های گذشته، حال، و آینده، بر افکار مشتری اثر می‌گذارد. اما عنصر حساسیت با تکیه بر 5 حس انسان سعی می‌کند نقطه‌های ارتباطی با مصرف‌کنندگان را پیدا کرده و به آن‌ها نزدیک شود. آخرین عنصر، صمیمیت، سعی در ارتباط با مشتریان از طریق همدلی، تعهد، و ایجاد اشتیاق دارد.

اهمیت برندسازی زمانی بسیار مشخص می‌شود که محصول شما از یک برند معمولی به یک برند محبوب برسد. زیرا مشتریان یک برند محبوب صرفا مشتری آن نیستند بلکه طرفدار و پیروی آن هستند و می‌توانند در رشد، تبلیغ و فروش مداوم محصول یا خدمات آن برند کمک شایانی داشته باشند.

 

برندسازی چه روش‌هایی دارد؟

راه و روش‌های مختلف بسیاری در برندسازی وجود داند که هرکدام به شکلی می‌تواند در شناخته شدن محصولات و خدمات شما کمک کند. موارد زیر تنها برخی از روش‌های موثر در برندسازی است:

  1. ارتباطات و تبلیغات
  2. طراحی محصول و بسته‌بندی آن
  3. فروش‌های ویژه‌ی فروشگاهی
  4. قیمت
  5. اسپانسر‌ها و شرکا
  6. استفاده از فرهنگ تصویری مانند لوگو، رنگ‌ها و غیره
  7. تجارت الکترونیکی از طریق اینترنت، وب سایت‌ها، و اپلیکیشن موبایل

 

ست برندسازی

 

اهمیت تجارت الکترونیکی

یک برند قوی برای مشتریان به راحتی قابل دسترس است. امروزه راحت‌ترین و سریع‌ترین راه ارتباطی از طریق اینترنت است. ایجاد فروشگاه‌های الکترونیک با شبکه‌ای ایمن نه تنها می‌تواند راه دسترسی مشتریان به شما را راحت‌تر کند بلکه می‌تواند در پایین آوردن هزینه‌ها نیز تا حد زیادی کمک کند و به این طریق شما را در رقابت با کمپانی‌های دیگر یک قدم جلو بیاندازد. امروزه تجارت الکترونیک از طریق وب‌سایت‌ها و درگاه‌های الکترونیکی بسیار رایج شده است. به همین علت جهت برجسته ساختن برند خود باید روش‌های دیگر این عامل را در روند برندسازی خود اعمال کنید. در این میان اپلیکیشن‌های موبایل می‌توانند بسیار کارآمد باشند.

 

اهمیت اپلیکشن موبایل

شاید از خودتان بپرسید که آیا برند من برای موفقیت واقعا به یک اپلیکیشن موبایل احتیاج دارد؟ خب این سوال بستگی به خیلی موارد دارد. اما با یک نگاه به زندگی امروزه‌ی مردم می‌توانید ببینید که موبایل یکی از وسایل اصلی زندگی هر کسی شده است. موبایل‌های امروزی توانایی اجرا کردن انواع اپلیکیشن‌ها با اهداف و طراحی‌های مختلف را دارند. یک برند قوی باید از وسیله‌ای که این‌چنین در میان مردم محبوب است، در نقشه‌ی برندسازی خود بهره ببرد.

برندسازی در اوایل قرن بیست و یکم بدون نیاز به تجارت الکترونیک صورت می‌گرفت، اما با ایجاد وب‌سایت‌ها و بهره‌گیری از آن‌ها برای برجسته ساختن برند، موج جدیدی در برندسازی به راه افتاد. امروزه هیچ برندی نیست که وب‌سایت مخصوص خود را نداشته باشد. اما آنچه امروزه به عنوان موج جدید در حوزه برندسازی شناخته شده اپلیکیشن‌های موبایل هستند. بسیاری از کمپانی‌ها هنوز به استفاده از این ابزار روی نیاورده‌اند؛ اما روزی خواهد رسید که اپلیکیشن‌ها نیز مانند وب سایت‌ها در برندسازی به یک روش ثابت تبدیل شوند. طوری که دیگر کسی از خود نمی‌پرسد که آیا برند من برای موفقیت واقعا به یک اپلیکیشن موبایل احتیاج دارد؟

 

برندسازی با موبایل

 

بیشتر بخوانید: به این 7 دلیل به اپ موبایل نیاز دارید

 

آیا اپلیکیشن موبایل می‌تواند در برندسازی محصول مفید باشد؟

بیش از پنجاه درصد از افرادی که از موبایل استفاده می‌کنند اظهار داشته‌اند که اپلیکیشن‌های موبایل موجب تشویق آن‌ها برای خرید از برند‌های مربوط به آن‌ها می‌شود. اما چه چیزی باعث شده که اپلیکیشن‌ها موجب ترغیب افراد شوند؟ در ادامه به بررسی بعضی از این دلایل می‌پردازیم.

 

بیشتر بخوانید: هرگز این 10 قانون را هنگام ساخت اپ اندروید و iOS فراموش نکنید.

 

 

ارزش گذاشتن برای مشتری

داد و ستد همان‌طور که از اسم آن بر‌می‌آید تماما بر اساس ارتباطات متقابل است. شما یک محصول را عرضه می‌کنید و در عوض آن پول دریافت می‌کنید. مطمئنا به عنوان کسی که دارای یک محصول یا خدمات معینی است دلتان می‌خواهد کسب‌و‌کارتان را رشد داده و فروش‌تان را افزایش دهید. اما برای رسیدن به این مرحله ابتدا لازم است که برای مشتری خود سطح بالایی از ارزش را قائل شوید. سطحی که در جاهای دیگر از آن برخوردار نباشد و به همین علت به سمت شما بیاید. اما اپلیکیشن‌ها چگونه شما را به این مرحله می‌رسانند؟

 

فعالیت برندسازی

 

کمپانی استارباکس با ارائه دادن انواع جوایز به طور انحصاری برای کسانی که از اپلیکیشن موبایل آن‌ها استفاده می‌کنند موجب ترغیب مشتریان می‌شود. مشتریانی که از اپلیکیشن‌های استارباکس بر روی گوشی‌های موبایل خود استفاده می‌کنند نه تنها می‌توانند با هر خرید امتیازات ویژه‌ای بگیرند بلکه با خرید و پرداخت مستقیم از طریق اپلیکیشن سرعت خرید خود را تا حد زیادی بالا می‌برند.

 

ایجاد یک برند قوی‌تر

یکی از مهمترین ویژگی‌های اپلیکیشن موبایل این است که آگاهی مشتریان از برند شما را افزایش می‌دهد و ارتباط آنها با شما را راحت‌تر می‌کند. این کار موجب افزایش اعتماد در مشتری می شود. هرچه اعتماد مشتری به برند شما بیشتر شود، نسبت به شما متعهدتر می‌شود. به همین علت بیشتر ترغیب می‌شود که محصولات بعدی که شما برای فروش به او پیشنهاد می‌دهید را بخرد. درواقع شما می‌توانید با استفاده از اپلیکیشن مشتریان خود را آموزش دهید و آگاهی آنها را نسبت به محصول خود بیشتر کنید.

 

ارائه «خدمات مشتریان» بهتر

خدمات مشتریان تنها به ارتباط رو در روی مشتریان با کارمندان خوش برخورد خلاصه نمی‌شود! اپلیکیشن‌های موبایل انسان نیستند که در شرایط مختلف روحیه‌های متفاوت داشته باشند و با توجه به حس و حالی که دارند با مشتریان برخورد داشته باشند. با اپلیکیشن موبایل شما مطمئنید که همیشه با یک چهره ثابت به مشتری خود معرفی می‌شوید. در این حالت خدمات خود را به بهترین حالت ارئه می‌دهید تا مشتریان شما تجربه و خاطره‌ای خوب از استفاده از خدمات شما داشته باشند. 

 

 

غیر از این نکات، خدمات مشتریان به صورت حضوری زمان مشخصی دارد؛ اما با اپلیکیشن، مشتریان می‌توانند در هر زمانی از شبانه روز اطلاعات لازم را درباره برند شما بدست آورند و از خدمات شما بهره ببرند.

 

افزایش سود

زمانی که مشتریان آگاهی بیشتری از برند شما بدست آورند و به راحتی بتوانند در هر زمانی از خدمات شما استفاده کنند طبیعتا رضایت آنها از برند شما افزایش پیدا می‌کند، فروش شما بالا می‌رود، و در نتیجه سود بیشتری کسب می‌کنید. درست است که داشتن یک وب‌سایت برای دسترسی مشتریان با هر نوع موبایل یا وسیله الکترونیکی دیگری لازم است، اما با راه‌اندازی یک اپلیکیشن موبایل می‌توانید تجربه مشتری‌های خود را بهتر و شخصی‌تر کنید و از این طریق موجب افزایش سود فروش شوید.

 

برندسازی و سوددهی

 

برندسازی , تجارت الکترونیک , اپلیکیشن موبایل
مطلب قبلی نوتیفیکیشن و دلایل استفاده از آن مطلب بعدی افزایش سرعت سایت وردپرس در موبایل
مطالب مرتبط
تلفن همراه و تجارت الکترونیکی=تجارت موبایلی

تلفن همراه و تجارت الکترونیکی=تجارت موبایلی

16 مهر 1394 محمد جواد ابراهیمی
اهمیت پیدا کردن مخاطب اپلیکیشن

اهمیت پیدا کردن مخاطب اپلیکیشن

16 مهر 1394 محمد جواد ابراهیمی
10 روش برای بهبود اپلیکیشن ها

10 روش برای بهبود اپلیکیشن ها

16 مهر 1394 محمد جواد ابراهیمی

جدید ترین ها

  • معرفی کامل اپلیکیشن ساز آنلاین اپچار 26 بهمن 1397
  • 9 + 1 دلیل استفاده از وردپرس 11 بهمن 1397
  • سایت ساز وردپرسی : تکنیکی سریع برای ساخت وب سایت و فروشگاه 8 بهمن 1397
  • آیا ساخت اپلیکیشن وردپرس، شما را حرفه ای نشان می دهد؟ 30 دی 1397
  • آیا داشتن اپلیکیشن ووکامرس ضرورت دارد؟ 24 دی 1397

برچسب ها

اندروید فروش طراحی اپ ساخت اپلیکیشن اپلیکیشن فروش طراحی اپلیکیشن موبایل اپل اپچار اپلیکیشن موبایل اپلیکیشن ساز اپ اپلیکیشن فروشگاهی اپلیکیشن طراحی

آرشیو

  • بهمن 1397
  • دی 1397
  • مهر 1397
  • اسفند 1396
  • بهمن 1396
  • دی 1396
  • آبان 1396
  • مهر 1396
  • شهریور 1396
  • مرداد 1396
  • تیر 1396
  • خرداد 1396
  • اردیبهشت 1396
  • فروردین 1396
  • بهمن 1395
  • آذر 1395
  • مهر 1395
  • شهریور 1395
  • مرداد 1395
  • تیر 1395
  • خرداد 1395
  • اردیبهشت 1395
  • آبان 1394
  • مهر 1394

اپچار یک خط تولید اپلیکیشن موبایل سازگار با وردپرس و ووکامرس هست که میتونه در کمتر از 10 دقیقه برای وب سایت وردپرسی یا فروشگاه اینترنتی ووکامرسی شما اپلیکیشن اندروید و iOS تولید کنه.
اپچار طوری طراحی شده که هر کسی بدون اینکه دانش برنامه نویسی و علم خاصی بلد باشه می تونه واسه خودش، سایتش و کسب و کارش یه اپلیکیشن بسازه ادامه ...


نماد اعتماد الکترونیک

جدیدترین مطالب

  • معرفی کامل اپلیکیشن ساز آنلاین اپچار 26 بهمن 1397
  • 9 + 1 دلیل استفاده از وردپرس 11 بهمن 1397
  • سایت ساز وردپرسی : تکنیکی سریع برای ساخت وب سایت و فروشگاه 8 بهمن 1397
  • آیا ساخت اپلیکیشن وردپرس، شما را حرفه ای نشان می دهد؟ 30 دی 1397
  • آیا داشتن اپلیکیشن ووکامرس ضرورت دارد؟ 24 دی 1397
location_on

اصفهان، سی و سه پل، ابتدای چهار باغ بالا، ساختمان بانک تجارت، طبقه دوم، واحد ۳

email

info@appchar.com

phone

فروش: ۵۶۴۲ ۸۲۷ ۹۱۹ (۸ الی ۱۶ صبح)

کاربر گرامی،
با توجه به اخبار شیوع فراگیر ویروس کرونا در کشور، تیم اپچار به صورت نیمه‌ریموت در حال فعالیت است.
لطفا تا اطلاع ثانوی، در صورت نیاز فقط از طریق شماره های موبایل با ما در ارتباط باشید.
با تشکر

phone

پشتیبانی: ۶۲۶۰ ۰۸۴ ۰۹۱۳ (۸ الی ۱۶ صبح)

Facebook
Twitter
Google+
Instagram
LinkedIn
تمام حقوق محفوظ است Appchar.com
  • خانه
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • سوالات متداول
  • سیاست حفظ حریم خصوصی
  • قوانین و مقررات سایت
  • ثبت شکایات
  • نقشه سایت