طراحی اپلیکیشن فروشگاهی: 3 اصل مهم

طراحی اپلیکیشن فروشگاهی: 3 اصل مهم

این روزها کاربرد اپلیکیشن های فروشگاهی  در بخش های مختلف، از صنعت و تجارت رو به افزایش است. توسعه دهندگان  اپلیکیشن فروشگاهی تلاش میکنند با برنامه ریزی موثر، اپلیکیشن خود را به گونه ای طراحی کنند که مورد استقبال کاربران قرار گیرد.

اپلیکیشن فروشگاهی علاوه بر بهبود روش های انجام کار و کاهش هزینه ها، باعث درآمدزایی نیز میشود. مزایا و امکانات فراوان اپلیکیشن های موبایل باعث شده است که کسب و کارهای نوپا، صاحبان ایده های تجاری، و شرکت های مختلف تولیدی، بازرگانی، و خدماتی، برای ارتباط با مشتریان و معرفی محصولات خود از اپلیکیشن موبایل استفاده کنند.

انواع اپ های تجاری و غیر تجاری موجود در بازارهای اپ، هریک به گونه ای سعی دارند مشکلی را برای مخاطب خود حل کنند، و روزانه اپ های جدیدی که هریک کارکرد و امکانات ویژه ای دارند عرضه میشود.

در این بین، شرکت های طراحی اپلیکیشن فروشگاهی نیز با افزایش تقاضا برای ساخت اپ موبایل مواجه شده اند. برخی از این شرکت های برای تسریع و تسهیل فرآیند ساخت اپ موبایل، سرویس های اپلیکیشن ساز خودکار و آنلاینی را طراحی و عرضه کرده اند.

متقاضیان اپلیکیشن فروشگاهی موبایل میتوانند بوسیله این سرویس ها، اپ مورد نظر خود را راحت تر و سریع تر بسازند. اما برای ساخت یک اپ خوب و موفق باید چه کار کرد؟ برای پاسخ به این پرسش، این مقاله را تا پایان مطالعه کنید.

اول: هدف طراحی اپلیکیشن فروشگاهی

هر کار بی هدفی محکوم به شکست است. بهترین اپلیکیشن های فروشگاهی از روز اول دارای هدف و برنامه مشخص و معینی بوده اند. بنابراین، اگر قصد طراحی اپلیکیشن فروشگاهی دارید، باید قبل از هرکاری، هدف آن را مشخص کنید:

اپلیکیشن فروشگاهی شما قرار است چه کاری انجام دهد، و میخواهد چه مشکلی را حل کند؟ به دقت به این سوال پاسخ دهید، و فهرستی از ویژگی ها و امکانات مهمی که مورد نیاز است را تهیه کنید. این فهرست نباید طولانی باشد.

زیرا اپلیکیشنی که تنها یک کار را، به طور کامل و درست انجام دهد، بهتر از اپلیکیشنی است که همزمان چندین کار را، به طور ناقص و نادرست، انجام می دهد. بنابراین، امکانات کمتر ولی موثرتر، بهتر از امکانات فراوان اما بی فایده و کارآمد است.

دوم: مستندسازی

همانطور که گفته شد، قبل از هرکاری، نیاز است که هدف اپلیکیشن خود را مشخص کنید و بگویید که اپلیکیشن شما قرار است دقیقا چه کار کند. سپس امکانات و ویژگی های اپلیکیشن خود را مشخص کنید. آیا افراد برای استفاده از امکانات اپلیکیشن باید در آن عضو شوند؟ آیا نیاز به ایجاد پروفایل است؟ برنامه درآمدزایی شما چگونه است؟

پس از آن، برای انجام کلیه مراحل کار برنامه ریزی کنید. گردش کار، صفحات، فرم ها، عناصر، دکمه ها و منو ها را مشخص نمایید و فرآیندی که کاربر از آغاز تا پایان طی میکند تا به هدف برسد را طراحی کنید.

سپس همه آنها را مکتوب و مستند کنید. این مستندسازی در ادامه کار به شما و توسعه دهندگان اپلیکیشن کمک زیادی خواهد کرد، و اطمینان میدهد که در مسیر درست و طبق برنامه حرکت میکنید.

سوم: طراحی اپلیکیشن فروشگاهی

بدون شک، «برنامه نویسی» بخش بسیار مهمی در توسعه  اپلیکیشن فروشگاهی است. اما در عین حال باید به طرح و ظاهر گرافیکی آن نیز توجه ویژه ای کرد. زیرا این چیزی است که کاربر میبیند و به واسطه آن با اپلیکیشن و امکانات آن ارتباط برقرار میکند.

گرافیک اپ و ساختار بخش های آن باید ساده، جذاب، و قابل تشخیص باشد، طوری که کاربر را گیج و سردرگم نکند. در استفاده از رنگ ها و عناصر گرافیکی باید دقت کافی داشت، زیرا انعکاس دهنده شخصیت و کارکرد اپلیکیشن است.

طراحی اپلیکیشن فروشگاهی

و در پایان…
بسیاری از افراد و شرکت ها سعی دارند که از قافله عقب نمانند و بوسیله طراحی اپلیکیشن فروشگاهی ایده های خود را اجرایی کرده و ارزش جدیدی به مشتریان و مخاطبان خود ارائه کنند.

اما برای موفقیت در این عرصه پررقابت، باید با تفکر و برنامه ریزی پیش رفت، تمام جنبه های کار را مورد بررسی و مطالعه قرار داد، اهداف و امکانات موجود را ترسیم کرد، مستند سازی نمود، و به برنامه نویسی و طراحی گرافیکی اپلیکیشن موبایل توجه کرد.

نظرتون درمورد این مقاله چیه؟!
fa_IR
WeCreativez WhatsApp Support
تیم پشتیبانی اپچار اینجاست تا به سوالات شما پاسخ بده. هر سوالی دارید، بپرسید. در 24 ساعت آینده، در اسرع وقت به شما پاسخ میدیم.
? سلام. چه طوری می تونم کمکت کنم؟